Du är här: Hem > Produkter > Radiatorer > WRB
Watt Radiator Bänk, WRB


Praktisk värme

Detta är en praktisk radiator som värmer och är bekväm att sitta på, en klar inredningsdetalj!
Den perfekt lösning för utrymmen som entréer, hallar och öppna lokaler. Radiator med liggande sektioner som försetts med sittbänk. WRB ger dig möjligheten att värma lokalen och samtidigt ge sittplatser där den placeras. Är som standard vitlackerad med sittbänk i massiv björk men kan levereras i samtliga RAL-kulörer och andra träslag på sittbänken. Mycket stabil i sin konstruktion.

Watt Radiator Bänk tillverkas unikt för Watt Heating och är avsedd att installeras i slutna värmesystem med cirkulation. Tillverkningsprincipen är den att lasersvetsade sektioner sammanfogas på fabrik. Därefter avfettas, grundmålas och slutligen pulverlackeras radiatorn och härdas i ugn vid 200°C

Med sin konstruktion får man inte bara en inredningsdetalj att vila ögonen på utan också en radiator som ger sittbänk och väsentlig värmeavgivning. Anslutning av värmevattnet sker dolt i WRB´s benstöd.

Radiatorn är CE märkt och testad enligt EN442. Detta garanterar dig den angivna effekten och Watt Heating lämnar 10 års Garanti vid fackmannamässig installation.

Leveranser av Watt Radiator Bänk sker, efter tillverkning, från vårt lager i centrala Skåne. Där packar, monterar och märker vi leveranserna efter Dina önskemål. WRB är inte lagervara.

lasmer_pil
Visa hela texten
Teknisk info
Dokument
10 års garanti
Teknisk information om Watt Radiator Bänk, WRB

Typ
WRB
Höjd
455 mm
Bredd
250 mm
Längder
1100, 1300, 1600 mm
Sittbänk
Björk, Ek
Ytbehandling
Stor vikt läggs på att ytbehandla radiatorn. Ytbehadlingen utförs i fem steg:
- Avfettning
- Fosfatering
- Elektrolytisk grundmålning
- Elektrostatisk epoxytbehandling
- Ungshärdning i 200°C

Fler Radiatorer