Du är här: Hem > Produkter > Radiatorer > WRH
Radiator Hygien, WRH


Lättstädad

Panelradiator för vattenburen värme med den, i dag, traditionella tillverkningsprincipen vattenfyllda paneler för att optimera värmeavgivningen. Radiator Hygien är i sitt grundutförande vit och levereras alltid med den väl beprövade Monclac konsolen.

Radiator Hygien tillverkas unikt för Watt Heating och är avsedd att installeras i slutna värmesystem med cirkulation. Tillverkningsprincipen är den att Kallvalsat stål profileras, sammansvetsas och monteras ihop med olika antal paneler och förpackning av vit kartong och krympplast.

Med sin konstruktion är Radiator Hygien extra lämplig för sjukhus, skolor eller kök där höga krav ställs på städning och hygien . Radiatorn har skalats av från konvektionsplåt, toppgaller sidoplåtar för att medge lättare städning . Radiatorn förses lämpligen med utanpåliggande ventilarrangemang och termostat för enkel installation med flexibilitet.

Radiatorn är CE märkt och testad enligt EN442. Detta garanterar dig den angivna effekten och Watt Heating lämnar 10 års Garanti vid fackmannamässig installation.

Leveranser av Radiator Hygien sker från vårt stora lager i centrala Skåne. På WRH får viss leveranstid påräknas. Vi packar, monterar och märker Era leveranser efter Dina önskemål.

lasmer_pil
Visa hela texten
Teknisk info
Effektkalkylatorn
Dokument
10 års garanti
Fler Radiatorer