Du är här: Hem > Produkter > Radiatorer > WRK
Radiator Kolumn, WRK


Beprövad och toppmodern

Vår sektionsradiator ger en modern radiator med hög värmeavgivning och högsta kvalité som passar i både moderna och mer traditionella miljöer. WRK fungerar som en klassisk radiator där sektioner sammanfogas till önskad längd. Dessa sektioner finns i flera olika höjder och effektgrupper vilket ger ett enormt sortiment. Dessutom lackerar vi din WRK i önskad RAL kulör.

Watt Kolumn tillverkas unikt för Watt Heating och är avsedd att installeras i slutna värmesystem med cirkulation. Tillverkningsprincipen är den att lasersvetsade sektioner sammanfogas på fabrik till önskad längd. Därefter avfettas, grundmålas och slutligen pulverlackeras radiatorn och härdas i ugn vid 200°C

WRK finns med olika typer av upphängning och kan även installeras golvstående.

Med sin konstruktion får man inte bara en inredningsdetalj att vila ögonen på utan också en radiator som ger tyst drift och väsentlig värmeavgivning. Radiatorn förses lämpligen med utanpåliggande ventilarrangemang och termostat för enkel installation med flexibilitet.

Radiatorn är CE märkt och testad enligt EN442. Detta garanterar dig den angivna effekten och Watt Heating lämnar 10 års Garanti vid fackmannamässig installation.

Leveranser av Watt Kolumn sker från vårt lager i centrala Skåne. Där packar, monterar och märker vi leveranserna efter Dina önskemål. WRK är inte lagervara.

lasmer_pil
Visa hela texten
Teknisk info
Effektkalkylatorn
Dokument
10 års garanti
Teknisk information om Radiator Kolumn, WRK

Radiatortyp

2-rör, 3-rör, 4-rör, 5-rör, 6-rör

Färg

RAL 9016

Tryckklass

PN10

Höjder

300, 400, 500, 600, 750, 900 1000, 1500, 1800, 2000, 2500mm

Djup

65 - 225 mm

Anslutning

WRK Invändig ½” gänga, extern inkoppling.

WRKI Invändig ½” gänga, 50cc. Ansluts botten med tillopp ytterst.

Ytbehandling

Stor vikt läggs på att ytbehandla radiatorn. Ytbehadlingen utförs i fem steg:
- Avfettning
- Fosfatering
- Elektrolytisk grundmålning
- Elektrostatisk epoxytbehandling
- Ungshärdning i 200°C


Fler Radiatorer