Du är här: Hem > Produkter > Radiatorer > WRP
Radiator Plan, WRP


Stilren radiator

Panelradiator för vattenburen värme med den nya, trendiga, plana fronten där vattenfyllda paneler förses med konvektionsplåtar för att optimera värmeavgivningen. Radiator Plan är i vad branschen kallar kompaktutförande som innebär att den alltid är försedd med sidoplåtar och toppgaller för ett trevligare utseende. Radiator Plan är i sitt grundutförande vit och levereras alltid med den väl beprövade Monclac konsolen.

Radiator Plan tillverkas unikt för Watt Heating och är avsedd att installeras i slutna värmesystem med cirkulation. Tillverkningsprincipen är den att Kallvalsat stål profileras, sammansvetsas och monteras ihop med olika antal paneler och konvektionsplåtar för att slutligen målas i olika lager och förses med toppgaller, sidoplåtar och plan front. Förpackas med vit kartong, bubbelplast och krympplast. I framtiden kan eventuell skadad front bytas ut.

Med sin konstruktion och kombination av volym och konvektion är Radiator Plan extra lämplig för lågtemperatursystem. Den har mycket snabb reaktionstid och du slipper trögheten som i ett golvvärmesystem eller en radiator med för hög vattenvolym. Radiatorn förses lämpligen med utanpåliggande ventilarrangemang och termostat för enkel installation med flexibilitet.

Radiatorn är CE märkt och testad enligt EN442. Detta garanterar dig den angivna effekten och Watt Heating lämnar 10 års Garanti vid fackmannamässig installation.

Leveranser av Radiator Plan sker från vårt lager i centrala Skåne. Påräkna viss leveranstid på WRP. I Eslöv packar, monterar och märker vi leveranserna efter Dina önskemål.

lasmer_pil
Visa hela texten
Teknisk info
Effektkalkylatorn
Dokument
10 års garanti
Teknisk information om Radiator Plan, WRP

Radiatortyp

Radiator Plan: WRP11, WRP21, WRP22, WRP33

Färg

RAL 9016

Tryckklass

PN10

Höjder

200, 300, 400, 500, 600, 900 mm

Längder

400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000 mm

Anslutning

Invändig ½” gänga, extern inkoppling.

Ytbehandling

Stor vikt läggs på att ytbehandla radiatorn. Ytbehadlingen utförs i fem steg:
- Avfettning
- Fosfatering
- Elektrolytisk grundmålning
- Elektrostatisk epoxytbehandling
- Ungshärdning i 200°C


Fler Radiatorer