Du är här: Hem > Produkter > Radiatorer > WRPI
Radiator Plan Integrerad, WRPI


Slät front och inbyggt koppel

Panelradiator för vattenburen värme med det kanske bästa slutresultatet. Vattenfyllda paneler förses med konvektionsplåtar för att optimera värmeavgivningen. WRPI är i vad branschen kallar kompaktutförande som innebär att den alltid är försedd med sidoplåtar och toppgaller för ett trevligare utseende. WRPI har dessutom plan front mot rummet och ett dolt, inbyggt koppel för en mycket stilren installation. Är i sitt grundutförande vit och levereras alltid med den väl beprövade Monclac konsolen.

Radiator Plan Integrerad tillverkas unikt för Watt Heating och är avsedd att installeras i slutna värmesystem med cirkulation. Tillverkningsprincipen är den att Kallvalsat stål profileras, sammansvetsas och monteras ihop med olika antal paneler och konvektionsplåtar för att slutligen målas i olika lager och förses med toppgaller, sidoplåtar och plan front. Förpackning av vit kartong, bubbelplast och krympplast. I framtiden kan eventuell skadad front bytas ut.

Med sin konstruktion och kombination av volym och konvektion är WRPI extra lämplig för lågtemperatursystem. Den har mycket snabb reaktionstid och du slipper trögheten som i ett golvvärmesystem eller en radiator med för hög vattenvolym. Radiatorn har ett inbyggt koppel som följer europastandard, 50c/c med omkastat tillopp och retur. Insatsventil för reglering av värmen finns av flera olika fabrikat.

Radiatorn är CE märkt och testad enligt EN442. Detta garanterar dig den angivna effekten och Watt Heating lämnar 10 års Garanti vid fackmannamässig installation.

Leveranser av Radiator Plan Integrerad sker från vårt lager i centrala Skåne. Där packar, monterar och märker vi leveranserna efter Dina önskemål. WRPI är inte lagervara.

lasmer_pil
Visa hela texten
Teknisk info
Effektkalkylatorn
Dokument
10 års garanti
Teknisk information om Radiator Plan Integrerad, WRPI

Radiatortyp

Radiator Plan Integerad: WRPI11, WRPI21, WRPI22, WRPI33

Färg

RAL 9016

Tryckklass

PN10

Höjder

200, 300, 400, 500, 600, 900 mm

Längder

400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000 mm

Anslutning

Invändig ½” gänga, 50cc. Ansluts botten med tillopp innerst.

Ytbehandling

Stor vikt läggs på att ytbehandla radiatorn. Ytbehadlingen utförs i fem steg:
- Avfettning
- Fosfatering
- Elektrolytisk grundmålning
- Elektrostatisk epoxytbehandling
- Ungshärdning i 200°C


Fler Radiatorer