Du är här: Hem > Produkter > Radiatorer > WRV
Radiator Vertikal, WRV


Uppvärmning på höjden

Med denna i sortimentet finns det en radiator för placering var som helst.

Panelradiator för vattenburen värme i modern tillverkningsprincip där paneler sammansvetsas för att bilda vattenfyllda paneler. Nytänk i produktionen ger panelradiator som passar för alternativ placering. Radiator Vertikal är i vad branschen kallar kompaktutförande som innebär att den alltid är försedd med sidoplåtar för ett trevligare utseende. Radiator Vertikal finns med planfront eller Premium som har svaga lodräta linjer. Är i sitt grundutförande vit och levereras alltid med den väl beprövade Monclac konsolen.

Radiator Vertikal tillverkas unikt för Watt Heating och är avsedd att installeras i slutna värmesystem med cirkulation. Tillverkningsprincipen är den att Kallvalsat stål profileras, sammansvetsas och monteras ihop med enkla eller dubbla paneler för att slutligen målas i olika lager och förses med sidoplåtar. Fförpackning av vit kartong och krympplast.

WRV passar där vanliga radiatorer inte gör det och kan installeras där man har plats på höjden och inte bredden. Med sin konstruktion och kombination av volym och konvektion är Radiator Vertikal extra lämplig för lågtemperatursystem. Den har mycket snabb reaktionstid och du slipper trögheten som i ett golvvärmesystem eller en radiator med för hög vattenvolym. .

Radiatorn är CE märkt och testad enligt EN442. Detta garanterar dig den angivna effekten och Watt Heating lämnar 10 års Garanti vid fackmannamässig installation.

Leveranser av Radiator Vertikal sker från vårt lager i centrala Skåne. Där packar, monterar och märker vi leveranserna efter Dina önskemål. Påräkna viss leveranstid på WRV.

lasmer_pil
Visa hela texten
Teknisk info
Effektkalkylatorn
Dokument
10 års garanti
Teknisk information om Radiator Vertikal, WRV

Radiatortyp

Radiator Vertikal: WRV20

Höjder

1600, 1800, 2000 mm

Längder

300, 400, 500, 600 mm

Anslutning

Invändig ½” gänga, 50cc. Extern inkoppling.

Ytbehandling

Stor vikt läggs på att ytbehandla radiatorn. Ytbehadlingen utförs i fem steg:
- Avfettning
- Fosfatering
- Elektrolytisk grundmålning
- Elektrostatisk epoxytbehandling
- Ungshärdning i 200°C


Fler Radiatorer