SNABBA LEVERANSER|ÖVER 50.000 RADIATORER I LAGER

Watt Heating jobbar med ett modernt säljsätt där de som vill köpa våra produkter är välkomna att höra av sig. Vår fokus ligger på svensk proffsmarknad men leveranser sker i hela Norden.

Företagskund?
Kontakta oss

Tel: 0413-664 60

Skicka ett mail

Teknisk Säljare/Rådgivare till Watt Heating [TJÄNSTEN TILLSATT]

Watt Heating AB i Eslöv är ett privatägt företag i VVS-branschen. Sedan starten 2009 har vi breddat sortimentet och är nu en komplett leverantör av produkter för vattenburen värme. Radiatorer, konvektorer och handukstorkar för svensk proffsmarknad och dessutom näthandel direkt till konsument. Med Sveriges största lager av panelradiatorer har vi självklar plats som leverantör till flera av landets största installationsfirmor. Egen produktutveckling, svenskanpassade och prisvärda produkter är nycklarna till vår framgång. Läs mer om oss på vår hemsida wattheating.se

Dina arbetsuppgifter hos oss

I rollen som teknisk säljare/rådgivare hos oss på Watt blir din primära arbetsuppgift att träffa eller besöka Sveriges VVS-konsulter/konstruktörer samt föreskrivande led både fysiskt och digitalt, för att presentera våra olika produkter och ge råd om olika tekniska lösningar. Målet är att du säljer in våra produkter så vi blir föreskrivna i projekten som ska genomföras.

I din roll ingår även att bli den som ansvarar för våra produkter i CAD-miljön. Våra produkter behöver finnas där med uppdaterad information, för att ge både dig och kunden bättre möjligheter att välja lämplig produkt och att i slutändan rita rätt.

Du planerar din tid från dag till årsbasis utifrån en detaljerad marknads- och aktivitetsplan och utgår sedan från vårt kontor i Eslöv. Annan placeringsort kan diskuteras för rätt person. Du är på resande fot cirka tre till fyra dagar i veckan. Resterande dagar arbetar du på kontoret med prospektering, administration samt planering. Du ingår i vårt säljteam och rapporterar direkt till VD. Du kommer att mätas utifrån hur du vårdar och utvecklar dina växande affärer och kundportfölj.

Du är helt enkelt specialist på att skapa långsiktiga och lönsamma relationer så att det blir självklart för varje VVS-konsult/konstruktör att föreskriva Watt på sina ritningsunderlag!

Vårt erbjudande till dig

För rätt person erbjuder vi en varierande och spännande tjänst fylld av dagliga utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling inom ett ledande svenskt företag. Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans.

Vi erbjuder fast lön + årlig bonus + tjänstebil samt ett fritt och ansvarsfullt arbete där du själv kommer kunna styra och disponera din tid till stor del.

Din bakgrund

Vi söker dig som i grunden är utbildad VVS-ingenjör. Du har några års praktisk erfarenhet inom VVS-projektering eller i rollen som konsult/konstruktör med kundkontakt. Du känner nu att du är redo för nya utmaningar.

Du har erfarenhet av olika konstruktions- och beräkningsverktyg som CAD. Du har god kännedom och kunskap om bygg- och entreprenadprocessen. Du besitter goda kunskaper i tal och skrift både i svenska och engelska. Du har B-körkort.

Meriterande är även tidigare dokumenterad erfarenhet med goda resultat som säljare inom B2B, gärna kombinerat med praktisk erfarenhet från VVS-branschen. Kanske är du VVS-teknikern med lämplig personlig säljprofil som skulle vilja pröva på den här rollen hos oss.

Dina personliga egenskaper

För att du ska lyckas i den här rollen, är det viktigt att du är en tekniskt intresserad person som stimuleras av att besöka kunder och som har ett stort driv. Du tycker om att träffa nya människor och har förmågan att hjälpa kunden att få den tekniskt och ekonomiskt bästa produkten/lösningen. Det är också viktigt att du är lagspelare som ser nyttan för hela företaget, samtidigt som du kan arbeta självständigt. Självklart har du god branschkunskap inom VVS och ett brinnande intresse av att lära dig mer. Du har även en privat livssituation som tillåter resor i tjänsten.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 9 april, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.


TJÄNSTEN HAR BLIVIT TILLSATT